FREE SHIPPING @ $29.99+ MOBILE COOLING | @99.99+ MOBILE WARMING *
Real Heat för den verkliga världen

Inom byggandet är kallt väder bara en del av jobbet. Oavsett hur låga temperaturerna sjunker, måste arbetet fortfarande göras. Mina arbetskläder brukade bestå av skrymmande termik och massor av tjocka lager, men det räckte inte. Jag höll fortfarande på att frysa av mig!

En dag kom en kollega till platsen och han hade inte på sig en vanlig hög med tröjor. Han såg helt nöjd ut, så jag var tvungen att veta vad hemligheten var. Han drog fram sin telefon för att visa upp kontrollerna för sin uppvärmda Fieldsheer-jacka och jag blev fast! Här är en titt in i min garderob med fyra av mina favoritartiklar Fieldsheer huvud till tå för arbetsplatsen:

  1. Foreman Jacket

En tuff canvasjacka finns i varje arbetars garderob, men har din uppvärmda handvärmande fickor, värme i flera zoner och en värmefodrad huva med dragsko? Den kraftiga jackan är tillräckligt varm för skiftande säsonger, även utan extra batterivärmare. När vinden tilltar eller temperaturen sjunker kan jag slå på värmen direkt. Dessutom håller den 11 timmar långa batteritiden mig varm även under de längsta dagarna.

  1. Primer Pant

Att ändra mitt baslager förändrade i princip mitt liv! Mina gamla par långkalsonger var bleka och fulla av hål; plus att de aldrig var tillräckligt varma från början. Det stretchiga tyget hopar sig inte eller skaver som bomull och det är gjort med ett inbyggt meshfoder som transporterar bort fukt för att hålla dig varm och torr. Tre värmezoner med fyra värmeinställningar ger mig total kontroll över exakt hur mycket värme jag behöver.

  1. Uppvärmda strumpor

Dona tår är helt enkelt inte säkra på arbetsplatsen. Dessa prestationsblandade strumpor går upp ovanför vaden, så jag kan bära dem över basskiktet för överlappande täckning utan extra bulk. Precis som alla mina andra föremål har sockorna flera värmeinställningar som styrs trådlöst med dolda kablar. Batteriet på dessa räcker längst av allt, så mina tår är alltid rostiga!

  1. Arbetarhandske

Jag var inte säker på hur en batteridriven handske skulle fungera i den verkliga världen med den extra vikten, men formgivarna tänkte verkligen på allt. 10-timmarsvärmesystemet drivs av delade batteripaket i manschetterna, så vikten är väl fördelad, och den är faktiskt mycket lättare än jag förväntade mig. Själva handsken har ett stretchigt meshfoder som rör sig med dig och en robust läderhandflata som fortfarande ser ut som ny, även efter månaders användning.

Jag har inte alltid på mig alla mina Fieldsheer-prylar på jobbet, men det finns vissa dagar då jag behöver dra fram de stora pistolerna och lägga på mig. Väderprognosmakarna är dock inte superpålitliga, så jag brukar ha minst ett föremål med mig för säkerhets skull. Medan resten av besättningen springer till sina bilar för att få ytterligare ett lager, klickar jag bara på en knapp och skjuter upp värmen!

 

-John Cruz, byggnadschef

  • Dec 12, 2018
  • Category: Kompassen
  • Comments: 0
Leave a comment